Se schimba ISTORIA ROMANILOR! Mormantul FALS la care si-au facut CRUCE mii de romani!

In: Stiinta

Istoricii au dezlegat misterul intr-un final ceea ce impune ca se va schimba istoria romanilor. Mormantul lui Vlaicu Voda de la Biserica Domneasca din Curtea de Arges este fals. 

In 2012, specialistii au prelevat probe ADN din mormantul care se banuia ca este al lui Vlaicu Voda, iar rezultatele au aratat ca ramasitele apartin unui principe, insa nu din familia Basarbilor.


In urma cu 100 de ani, in incinta Bisericii Domnesti din Curtea de Arges, a fost descoperit un mormant de piatra. Istoricii au dedus imediat ca este vorba despre un domnitor al Tarii Romanesti, judecand dupa straiele si bijuteriile cu care fusese inmormantat. Nu au fost insa siguri despre cine era vorba.

Citeste si   CREDINTA si LOIALITATEA unui caine nu au LIMITE! Patrupedul viziteaza zilnic mormantul stapanului sau! VIDEO EMOTIONANT

Misterul a planat ani la rand asupra mormantului de piatra… Pana in 2012, cand autoritatile au decis sa deschida mormantul si sa preleveze probe, pentru analiza ADN. Astfel, mostre dintr-un os de la picior, dintr-o falanga si o masea au fost trimise in laboratoare din Coreea de Sud si Miami. Iar rezultatele au infirmat ca in Biserica Domneasca si-ar dormi somnul de veci Vlaicu Voda.

Citeste si   Cea mai controversata teorie despre originea romanilor! Tara ar fi ramas pustie secole in sir in Evul Mediu!

Identitatea barbatului ingropat acum 700 de ani la Curtea de Arges ramane in continuare un mister. Tot ce se stie despre el este ca a murit in jurul varstei de 40 de ani, ca nu vea mai mult de 1.70 inaltime si ca avea ochii, parul si pielea inchise la culoare.

Citeste si   CRANIILE a peste 80 de femei au fost descoperite intr-un MORMANT vechi de 4.000 de ani!

Se schimba ISTORIA ROMANILOR! Mormantul FALS la care si-au facut CRUCE mii de romani!2

Sursa: antena3.ro

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close