Se strange latul. 23 de noi puncte fixe de control a rovinietei

In: Bani, Transporturi

Circulatia pe drumurile publice fara rovinieta devine tot mai „imposibila”. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca, incepand de astazi a pus in functiune pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi un numar de 15 noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta.

Pana astazi, controlul valabilitatii rovinietei se realiza prin intermediul a 51 puncte fixe de control, plus 14 puncte mobile de control si prin intermediul personalului IGPR,  ISCTR si CNADNR SA (in punctele de trecere a frontierelor), cu drept de verificare a detinerii rovinietei valabile.


CNADNR sustine ca punctele de control puse in functiune astazi, sunt amplasate in zone in care acestea nu pot fi evitate de catre conducatorii auto.

In anul 2015 vor mai fi puse in functiune inca 8 puncte de control a valabilitatii rovinietei, ceea ce inseamna ca pana la sfarsitul anului vom avea cu totul 23 de noi camere care vor citi rovinietele. Astfel, prin intermediul tuturor acestor mijloace de control, CNADNR va acoperi in mare parte reteaua de drumuri nationale si autostrazi, in acest mod devenind aproape imposibila circulatia vehiculelor fara rovinieta valabila.

Loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close