Secretele unui om care a trait vreme de 256 de ani

In: Fotogalerie, Multimedia
.

Potrivit unor date oficiale, in perioada secolului XVI, in China a existat un specialist in plante medicinale care a trait vreme de 256 de ani. Numele acestuia a fost Li Ching Yuen. Documentele au fost prezentate publicitati prin intermediul cunoscutei publicatiei „New York Times”. Intrebarea este „cum a reusit sa traiasca atat de mult?”.

Li Ching – Yuen si-a exprimat formula longevitatii printr-o singura propozitie: “Mentineti-va inima calma, stati ca o broasca testoasa, pasiti rapid ca un porumbel si dormiti in acelasi fel in care doar un caine.”

Citeste si   Un celebru doctor arata ce se ascunde in spatele vindecarilor "miraculoase"!

Atunci cand  Generalul chinez al Armatei, Yang Sen, l-a invitat pe Li Ching si i-a oferit oprtunitatea de a le preda soldatilor sai cursuri de arte martiale, Generalul a fost foarte impresionat de tineretea si de vitalitatea pe care o emana Li Ching, chiar daca acesta avea deja impresionanta varsta de 250 de ani.

Li Ching – Yuen a murit la data de 6 mai 1933. “Mi-am terminat toate sarcinile in aceasta viata, sunt gata sa ma intorc acasa” le-a spus Yuen elevilor sai inainte sa paraseasca aceasta lume.

Citeste si   Uleiul de cimbru este folosit in medicina ayurvedica! Poate fi un puternic antioxidant si proprietati antibacteriene si antifungice

Este oare aceasta poveste una adevarata? Cu toate ca documentele oficiale atesta veridicitatea acestei povesti, nimeni nu poate cunoaste in mod cert adevarul. Cu toate acestea, in cazul in care ai citit aceasta poveste cu inima si nu folosindu-te de mintea rationala, cu siguranta vei intelege sensul subtil al acestei povesti si vei avea foarte multe de invatat.

Citeste si   Harta care iti arata ce iti lipseste din corp! Vezi ce carente de vitamine si minerale ai!

Astfel de povesti interesante sunt foarte intalnite in Orient. Exista foarte multi Yogini care au trait peste 100 de ani. Nu numai ca trait atat de mult,  dar acestia si-au mentinut spiritul tanar si organismul intr-o conditie extraordinara.

 

Citeste ce putem sa invatam de la acestia in pagina urmatoare!

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close