Secretul care iti prelungeste viata cu 15 ani!

In: Utile

In ciuda faptului ca obezitatea continua sa fie o boala foarte periculoasa, excesul mic de greutate, asa cum au demonstrat cercetatorii de la Universitatea din Ohio, la o persoana cu virsta de 50 de ani, ii ofera sansa sa traiasca cu 15 ani mai mult decit colegii lor cu greutate ideala.

Citeste si   Doctorul care a supravietuit din tragedia de la Apuseni: Pacientii trebuie sa stie ca exista metode de a lupta cu cancerul, indiferent de stadiul bolii!

Oamenii de stiinta explica acest fenomen prin stabilitate. Oamenii care frecvent slabesc, iar apoi iau in greutate, supun corpul unui stres constant comparativ cu cei care pastreaza o greutate stabila. in grupul cu cel mai mare risc au nimerit persoanele deja obeze, care, cu virsta au continuat sa adauge in greutate.

Citeste si   Se digera incet si e plina de antioxidanti anti-cancer! Vezi care este super-alimentul purpuriu descoperit de cercetatori!

Experimentul cu durata de 18 ani, consta in monitorizarea starii de sanatate a zece mii de oameni. in mod regulat era masurat indicele lor de masa corporala.

Astfel, la 7,2 % dintre subiectii cu virsta de 50 ani si mai mari au fost observate boli grave si decese cauzate de obezitate , precum si de cresterea in greutate, arata bzi.

Citeste si   Cele mai proaste obiceiuri de la micul dejun care iti distrug sanatatea

Participantii supraponderali, care au incercat sa mentina greutatea stabila decedau mult mai rar.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close