Secretul longevitatii indienilor a iesit la iveala! Planta supranumita ginseng-ul indian are efecte miraculoase!

In: Utile

Gotu Kola (cunoscuta si ca Ginseng-ul indian)este un adjuvant puternic recomandat pentru dereglari nervoase, epilepsie, seniilitate si imbatranire prematura. Ca un tonic cerebral, se spune ca imbunatateste memoria si inteligenta. Intareste grandele suprarenale si curata sangele putand trata impuritatile la nivelul pielii. Este considerata ca un puternic leac contra stresului si depresiei, mareste libido-ul si imbunatateste reflexele.

A fost folosita cu succes de catre botanistul chinez Lee Ching Yuen, care a trait se pare mai mult de 200 ani, unul din secretele longevitatii sale fiind utilizarea frecventa a acestei plante, scrie xingshenzhuang.ro.


Este indicata de asemeni in cazurile de insuficienta venoasa, arsuri minore, cicatrici, ulcere ale pielii, varice, rani, reumatism, bolli ale sangelui, congestionarea inimii, infectii urinare, boli venerice, hepatita si hipertensiune. In India, Gotu Kola este privita ca fiind una dintre cele mai spirituale plante.

Citeste si   Ceaiul tibetan care iti prelungeste viata! Ingredientele le gasesti in camara

Crescand in anumite regiuni himalayene, Gotu Kola este utilizata de yogini pentru a-si imbunatati performantele in practica meditatiei. Este considerata ca amplifica energiile la nivelul chakra-ei coronariene, Shahashrara, centrarea energiei la nivelul capului si echilibrarea emisferelor cerebrale.

Este privita ca fiind una dintre cele mai puternice reintineritoare plante in medicina Ayurveda. In Sri Lanka locuitorii au observat ca elefantii, renumit pentru longevitatea lor, mesteca adesea frunzele acestei plante. De aceea frunzele au devenit renumiteca un promotor de viata lunga. Este considerat ca fortifica sistemul imunitar, curatand si intarind glandele suprarenale. Este un autentic tonic sanguin si are efecte puternice asupra pielii si afectiunilor ei.

Citeste si   O indianca de 51 de ani a descoperit secretul tineretii! Reteta este recomandata si de cercetatori!

Gotu Kola este adesea confundata cu nuca de kola. Datorita aceste confuzii unii oameni asimileaza proprietatile reintineritoare ale lui gotu kola cafeinei din nuca de kola, insa este o eroare. In realitate gotu kola nu este inrudita cu nuca de kola si nu contine deloc cafeina.

Gotu Kola este un reintineritor puternic recomandat pentru problemele sistemului nervos, incluzand epilepsia, senilitatea sau imbatranirea prematura. Ca un tonic cerebral, e considerata ca ajutand memoria si inteligenta. Intareste glandele suprarenale curatand sangele si tratand impuritatile de la nivelul pielii. Combate stresul si depresia, amplifica puterea mentala, mareste libido-ul, recuperarea din caderile nervoase si imbunatateste reflexele. Energizeaza sistemul nervos central si reface rezervele de energie ale organismului.

Citeste si   Secretul sanatatii fizice si mentale a calugarilor de pe muntele Athos a iesit la iveala! Regulile sunt neschimbate de 1.000 de ani!

Gotu kola poate reduce hipertensiunea si ajuta cospul sa se apere impotriva a numeroase toxine. Este utilizata in tratamentul reumatismului, bolile sangelui, infectii urinare si boli venerice, hepatita. Este un diuretic slab care ajuta la retragerea umflaturilor membranelor si este un ajutor in eliminarea excesului de fluide. Ajuta la vindecarea ranilor.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close