Secretul prin care ne putem indeplini dorintele a iesit la iveala!

In: Dezvoltare Personala

Cea de-a cincea lege descrisa de Deepak Chopra in cartea sa intitulata „Cele sapte legi spirituale ale succesului”, si anume legea intentiei si a dorintei arata ca „orice dorinta contine inerent in ea mecanismul prin care poate fi indeplinita .(…)

Atunci cand introducem o intentie in campul fertil al potentialitatii pure (prezentat in prima lege) noi punem puterea infinita sa lucreze pentru noi. Sa nu uitam ca adevarata noastra natura este spiritul pur”- afirma Deepak Chopra.

Citeste si   Dumnezeu este lumina? Ce ar fi sustinut intr-un interviu din 1889 omul de stiinta Nikola Tesla!

Aceasta lege ne spune ca exista posibilitati infinite de realizare a tuturor dorintelor noastre,ca Universul insusi lucreaza pentru om,in favoarea lui.

Altfel spus, nici o frunza din copac nu cade fara stirea si acordul lui Dumnezeu, dupa cum afirma textele sacre. De ce nu se indeplinesc,totusi, uneori,dorintele noastre ? Oare divinitatea nu ne aude ?

Citeste si   TOP ZECE lucruri care nu se pot dovedi, dar OAMENII CRED in ele! FOTO

Ba da, Ea ne aude mereu,doar ca noi trebuie sa ne adresam Ei respectand regulile divine,respectand armonia care a fost creata,respectand vointa lui Dumnezeu.

Nu putem avea succes,cerand insuccesul altuia !Nu putem avea bine, dorind raul altcuiva ! Respectand ceea ce Dumnezeu a creat,ne aliniem vointei Lui si El intervine pentru binele nostru,adica ne intinde acea mana de ajutor,invizibila pentru multi dintre noi.

Citeste si   BIBLIA DIAVOLULUI contine cele mai nebanuite SECRETE ALE VIETII: „Cantareste 70 de kg si a fost scrisa de un calugar intr-o noapte sub indrumarea lui SATAN”!

In concluzie, Dumnezeu ne indeplineste toate dorintele,daca noi,oamenii, nu violam legile Lui.

Sursa: Secretele

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close