Sedinta decisiva pentru viitorul companiilor de stat! Ponta si CNT pentru Dialog Social discuta si masurile de privatizare de la Oltchim! – Cap Limpede

Sedinta decisiva pentru viitorul companiilor de stat! Ponta si CNT pentru Dialog Social discuta si masurile de privatizare de la Oltchim!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social se intalneste joi intr-o sedinta decisiva in ceea ce priveste masurile privind privatizarea companiilor cu capital majoritar de stat si a altor aspecte ce tin de relansarea economiei.

Intalnirea are loc in contextul demersului de privatizare a combinatului Oltchim, care se confrunta cu grave probleme financiare.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor de privatizare este joi, ora 12,00. Deschiderea documentelor va avea loc in aceeasi zi la ora 13,30. In data de 21 septembrie, la ora 12,00, va avea loc licitatia pentru vanzarea combinatului.

Loading...

Guvernul a aprobat, in sedinta din 24 august, Memorandumul prezentat de Ministerul Economiei care propune schimbarea strategiei de privatizare a societatii comerciale Oltchim Ramnicu Valcea. Memorandumul propune privatizarea Oltchim prin vanzarea in procedura colectiva a pachetului de actiuni detinut de statul roman la SC Oltchim SA, reprezentand 54,8% din capitalul social, si a creantelor Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului si SC Electrica SA, insumand 1,8 miliarde lei, adica 56% din totalul datoriilor combinatului valcean.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close