Si tu faci greseala asta! Cum punem corect ardeii copti la borcan

In: Utile

Este perioada cand gospodinele pregatesc camara pentru sezonul rece. O garnitura perfecta atat pe timp de vara, cat si in anotimpul rece, ardeii copti la borcan sunt un aliment care nu ar trebui sa lipseasca din camara gospodinelor.

Vezi care este reteta corecta pentru ardeii copti la borcan


Ingrediente

Citeste si   PERICOLUL de care trebuie sa ai HABAR inainte de a manca MURATURI in OTET!

– 5 kilograme de ardei capia

– 500 de mililitri de otet

– 2 litri de apa

– 3 linguri de zahar

– 5 linguri de sare de mare

– 100 de mililitri de ulei

– boabe de mustar – boabe de piper – 5 foi de dafin

Mod de preparare

Coacem ardeii, ii punem in apa rece si, dupa ce ii curatam de pielita, de seminte si de cotor, ii lasam la scurs intr-o sita. Se aseaza in borcane si se lasa loc pentru saramura, potrivit retete-on-line.ro.

Citeste si   Zece BENEFICII MIRACULOASE pe care le ofera zeama din MURATURI!

Saramura se pregateste din restul ingredientelor, cu o lingura de sare adaugata la fiecare litru de apa. Se pune la fiert, iar dupa ce fierbe in clocot, se toarna in borcane, peste ardeii copti. Lasam borcanele la racit, dupa care le depozitam intr-un loc racoros.













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close