Singurul remediu eficient pentru o maladie care ucide milioane de oameni!

In: Sanatate

Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea din Berlin a aratat ca oamenii care consuma zilnic timp de 3 saptamani cel putin 6 prune proaspete sau uscate au mai putine probleme medicale cu oasele, cu nivelul de colesterol LDL si cu posibilitatea de a avea cancer de colon.

Prunele au si proprietati diuretice, de stimulare a sistemului nervos, decongestive, hepatice, dezintoxicante si laxative. Aceste fructe amelioreaza starile inflamatorii ale ficatului si splinei. De asemenea, prunele si sucul proaspat pregatit din ele contribuie la scaderea aciditatii sucului gastric, ceea ce le face sa fie un mijloc de tratament auxiliar in gastrite, ulcer stomacal si duodenal. Prunele imbunatatesc semnificativ starea bolnavilor de ateroscleroza, colecist, hipertensiune si rinichi.

Citeste si   Uleiul de cimbru este folosit in medicina ayurvedica! Poate fi un puternic antioxidant si proprietati antibacteriene si antifungice

Resveratrolul care se gaseste si in compozitia prunelor inchise la culoare, intreindigo si negru si visiniul cel mai inchis, este un colorant polifenolic, considerat cel mai puternic antioxidant cunoscut pana acum, de 4-5 ori mai puternic decat betacarotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic ca vitamina C.

Citeste si   Cele doua INGREDIENTE UIMITOARE care iti detoxifica FICATUL si PANCREASUL!

Pruna este si un fruct care are puternice calitati energizante. Acest lucru se datoreaza zaharurilor pe care le contine si care potenteaza capacitatea energetica a organismului, intervenind si stimuland sistemul muscular si nervos. Pentru cei care depun eforturi fizice mari, se recomanda mai ales folosirea fructelor uscate, deoarece au o valoare energetica de cinci ori mai mare decat cele proaspete, arata Bzi.

Citeste si   Toti romanii sunt expusi la cancer! Vezi de unde vine pericolul mortal care ne pandeste pe toti!

Ele contin apa; zaharuri, distribuite intre glucoza, fructoza si zaharoza; fibre alimentare (celuloza sipectine); acizi organici, care favorizeaza eliminarea acidului uric; saruri minerale, in special potasiu;vitamine (B1, B2, B3, B6, C, E si D); antociani (in coaja), substante antioxidante care confera fructului culoarea specifica; tanini si substante amare, in frunze si scoarta pomului. Prunele uscate au un continut caloric mai ridicat decat cele proaspete si o concentratie mai mare de vitamine si saruri minerale.













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close