Statul Islamic duce la un nou nivel executiile publice, prezentand incedierea pilotului militar iordanian

In: World

Reteaua terorista Stat Islamic in Irak si Siria a difuzat, marti, o inregistrare video in care prezinta executarea prin incediere a pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh, relateaza CNN.

Organizatia terorista sunnita Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria) a prezentat o inregistrare video in care un barbat apare inchis intr-o cusca, dupa care este incendiat.

Citeste si   Ambasada Rusiei din Damasc a fost lovita de obuze

Grupul terorist sustine ca ostaticul executat este Maaz al-Kassasbeh, pilotul militar iordanian capturat dupa prabusirea avionului de vanatoare F-16 in Siria pe 24 decembrie 2014.

Guvernul Iordaniei a confirmat asasinarea pilotului militar, precizand ca executia extrajudiciara a avut loc pe 3 ianuarie.

Gruparea terorista Stat Islamic in Irak si Siria ceruse eliberarea islamistei Sajida al-Rishawi, condamnata la moarte si inchisa in Iordania pentru participare la un val de atentate in 2005. Iordania acceptase eliberarea islamistei in schimbul pilotului, dar ceruse dovezi ca militarul era in viata.

Citeste si   Americanii au lansat mama tuturor bombelor in Afganistan! Au vrut sa pulverizeze jihadistii din Stat Islamic! 

In ultima saptamana, teroristii au anuntat executarea a doi ostatici japonezi, Haruna Yukawa si Kenji Goto.

 Sursa: Realitatea

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Zeno Ferenc Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close