Statul Islamic prezinta iadul intr-un SHOW TV! Ostaticii sunt plimbati in custi cu masinile! FOTO + VIDEO

In: Fotogalerie, World
.

O filmare a Statului Islamic arata cum sunt plimbati ostaticii in custi cu masinile, trecand prin multimea care huiduie.

Gruparea terorista ISIS pare ca s-a „plictisit” de vesnicele prezentari ale viitorilor decapitati pe un „camp” cu calaul in spate. Prin urmare, a initiat spectacole video, defiland cu ostateci in custi pe strazi, pe care chiar ii intervieveaza! Pe tema ca ii asteapta moartea.

Citeste si   Un oficial rus: Bombardamentele in Siria vor dura trei-patru luni. Rebeli sirieni sustin ca ar fi doborat un avion militar rusesc! Video

„ISIS show” presupune oameni tarati in custi, incatusati, fortati sa ingenuncheze in fata militantilor amenintatori, chiar loviti. Totul in fata camerei de filmat si a „reporterului terorist, pe teren” – omul cu turban dotat cu microfon pe care se afla sigla ISIS.

Spre exemplu, un ostatic tanar vorbeste cu „intervievatorul” lui, inainte de a fi tarat in cusca. Alta „secventa” se incheie cu o lovitura obsedanta a fetei unui barbat in varsta, inainte de a fi decapitat, aceasta sugerand soarta teribila care al asteapta pe el si colegii sai. Si asa mai departe.

Citeste si   Cei doi teroristi Al Qaeda prinsi in Romania sunt studenti la Sibiu! VIDEO

Analistii occidentali vorbesc despre faptul ca „ISIS escaladeaza noi trepte ale terorismului si este extrem de periculos faptul ca, ceea ce filmeaza, castiga vizualizari pe YouTube si nu numai”.

10.

10

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close