Stim cu totii ce „MENIURI” JIGNITOARE gasim in SPITALELE ROMANESTI! Te-ai intrebat vreodata cum arata MENIURILE SPITALICESTI din alte COLTURI ale lumii? – Cap Limpede

Stim cu totii ce „MENIURI” JIGNITOARE gasim in SPITALELE ROMANESTI! Te-ai intrebat vreodata cum arata MENIURILE SPITALICESTI din alte COLTURI ale lumii?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Dupa cum cunoastem situatia jalnica a sistemului sanitar din Romania, ce am mai putea vorbi despre meniurile spitalelor romanesti.

Pornind de la asigurarile de sanatate, la coplati, la personalul din unitatile sanitare pana la conditiile pe care pacientii le intalnesc in spitale.

Dar sa ne oprim putin la alimentele pe care cei care ajung pe mana medicilor, le consuma in perioada petrecuta in spital. Desigur, in cazul in care nu vin cu mancare de acasa.

„7 lei pentru masa bolnavilor din spitale!”, este unul dintre titlurile din presa romaneasca.

Ce mananca un roman in spital? Ei bine, cartofi, varza, orez si ceva carne. Nu intotdeauna!

Cum arata meniurile din spitalele din lume, in tari precum Germania, Norvegia sau Polonia? Sau trecand peste Ocean, Statele Unite sau Dubai? Sa vedem!

Loading...

17. Massachusetts, USA: salata si supa de pui cu biscuiti

Stim cu totii ce MENIURI JIGNITOARE gasim in SPITALELE ROMANESTI! Te-ai intrebat vreodata cum arata MENIURILE SPITALICESTI din alte COLTURI ale lumii17


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close