Stupefactie la Hollywood. Nominalizatul la Oscar a fost platit cu “salariul minim pe economie”

In: Cultura

Pentru rolul din comedia neagra, regizata de Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street), actorul Jonah Hill a fost platit cu un total de 60 de mii de dolari. El a recunoscut acest lucru in direct la emisiunea Howard Stern Show. Informatia a fost stirea numarul si a ocupat prima pagina in toate tabloidele de la Hollywood deoarece, dupa standardele locale, suma platita lui Hill este ridicol si fara precedent de mica.

Potrivit lui Hill, un rol intr-un film regizat de Scorsese a fost visul sau, pentru indeplinirea acestuia actorul era chiar dispus sa plateasca. Ca urmare, pentru cele sapte luni de filmare, el a primit onorariul minim stabilit de catre Screen Actors Guild din SUA.


Onorariul lui Leonardo DiCaprio in acelasi film a fost de peste 10 de milioane de dolari.

Dar “investitia” lui Hill pare justificata, el fiind inclus in lista nominalizatilor pentru cel mai prestigios premiu din lumea cinematografiei la categoria ” Cel mai bun actor din rol secundar. Jonah Hill a jucat rolul omul de afaceri Donnie Azoff, care implica intotdeauna pe oamenii din anturajul sau in tot gelul de probleme.

Dupa nominalizarea la premiul Oscar, Hill a declarat ca este in stare de soc. “Sincer, nu ma asteptam la aceasta turnura a evenimentelor – a scris el intr -o declaratie pentru presa – . Sunt socat de veste …pentru mine este o surpriza totala.”

Filmul relateaza povestea ascensiunii si decaderii unui trisor bursier – Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), fiind nominalizat pentru Oscar in cinci categorii – „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” , „Cel mai bun actor in rol secundar” , „Cel mai bun regizor” si „Cel mai bun scenariu adaptat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close