Surse politice: Ordonanta penala abrogata!

In: Politic

Premierul Sorin Grindeanu ar fi decis abrogarea ordonantei de urgenta de modificare a Codului Penal, potrivit unor surse citate de Antena 3. Anuntul va fi facut in scurt timp.

Decizia vine dupa o intalnire a premierului cu liderii celor doua partide care formeaza coalitia de guvernare.

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, ca ia in calcul retragerea ordonantei. „O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta. Cu speranta ca acest lucru ii va convinge si pe membrii si simpatizantii nostri sa nu iasa in strada, escaladand tensiunile. Nu vreau sa existe in conflict romani contra romani si sa se rupa Romania in doua. Pentru ca nu se mai poate discuta cu argumente rationale, ci ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila in timp ce Romania are nevoie de liniste si stabilitate pentru a putea inainta spre prosperitate, dezvoltare si democratie”, a spus Dragnea.

Citeste si   Martin Schulz il pune la punct pe Liviu Dragnea! Daca as fi fost la voi, as fi iesit la proteste! I-am spus si lui Dragnea! Coruptia trebuie eliminata de la radacini!

 

„Eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonantei ne va permite sa avem o discutie serioasa cu segmente largi ale societatii si cu intreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca tara.

Romania se afla intr-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor institutii si autoritati si va fi nevoie de o abordare lucida si nepartizana pentru a gasi o rezolvare la aceasta problema.

Citeste si   Tupeul celor de la PSD nu are limite! Cer inchisoare pentru protestatarii care impiedica exercitarea puterii de stat!

De aceea voi propune de indata tuturor celor interesati, partide, reprezentanti ai societatii civile, mediul economic sa ne asezam la aceeasi masa”, se arata pe pagina sa de Facebook.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close