Sustinator PSD, revoltat ca s-a dat legea „unu fura 200 de milioane si spune ca n-a facut nica”. Cum reactioneaza cand afla ca PSD e de vina! Video

In: Stirile zilei

Marti, la Iasi, a avut loc un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu la care au participat in jur de 20 de oameni. Unul dintre acestia era foarte revoltat ca „unu fura 200 de milioane si spune ca nu a facut nica”.

„Am venit sa protestez pentru hotii care sunt la putere. Ei spun ca daca o facut 200 de milioane sa nu intri in penal. Unu fura o gaina si il condamna cu doi ani de zile. Unu fura 200 de milioane si spune ca nu ai facut nica”, a spus acesta revoltat. Cand reporterul i-a atras atentia ca Guvernul PSD a dat o ordonanta in acest sens, protestatarul are o reactie savuroasa.


Aproximativ 20 de persoane au scandat in fata sediului organizatiei judetene a PSD Iasi pentru sustinerea actualului guvern condus de Sorin Grindeanu. Mitingul a fost organizat de Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca si a durat cateva zeci de minute. Protestatarii au strigat in continuu “PSD nu e ciuma rosie”, dorind sa atraga atentia ca vinovat de cele intamplate in tara este presedintele Klaus Iohannis.

“PSD nu e un partid de ciumati. Avem intelectuali, avem profesori, doctori, ingineri in partid. Si noi ne dorim un viitor prosper pentru copiii nostri. Sa mergem si noi la Palatul Victoria sa strigam ce ne doare si sa aratam ca PSD a castigat corect alegerile din decembrie”, a spus Mihai Mihalache.

 

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close