Tariceanu nu a inteles nimic din revolta romanilor! „Guvernul nu a gresit cu OUG 13! Protestatarii au stricat imaginea Romaniei!”

In: Stirile zilei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca Guvernul nu a gresit cu nimic in cazul controversatei Ordonante de Urgenta 13, prin care se modifica Codul Penal, ci protestatarii, care, in opinia co-presedintelui ALDE, au stricat astfel imaginea Romaniei. „Atata vreme cat acesta va fi subiectul cu care Romania se distinge, sa nu ne mire ca tarile partenere din Uniunea Europeana ne privesc cu oarecare (…) un anumit dispret”, a declarat Tariceanu la Digi24.

Citeste si   TIMBRUL DE MEDIU AUTO va fi aprobat de Guvern saptamana viitoare! Vezi cat vor plati soferii romani!

„De fapt ce a facut Guvernul? Nu a facut decat sa puna in acord cu deciziile Curtii legislatia”, a declarat Tariceanu in emisiunea de la Digi24.

Al doilea om in stat considera ca protestele care au urmat adoptarii Ordonantei de Urgenta 13 la ceas de noapte au facut mult rau Romaniei.

„Atata vreme cat acesta va fi subiectul cu care Romania se distinge, sa nu ne mire ca tarile partenere din Uniunea Europeana ne privesc cu oarecare…in fine, poate pana la urma nu e un cuvant prea greu…un anumit dispret”, considera Calin Popescu Tariceanu.

Citeste si   Protestul pe care condamnatul Dragnea nu-l va uita niciodata! Ce se pregateste de 1 februarie?

Liderul Senatului a mai spus ca nu se renunta la legea gratierii: „Gratierea va fi una dintre componentele unui pachet de masuri. Pentru a rezolva, macar partial, problema din inchisori conform recomandarilor pe care le-a facut inclusiv Comisia Europeana a Drepturilor Omului”.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close