Te pregatesti de plecare? Vezi unde va ploua torential!

In: Life, Utile

Daca va faceti planuri pentru acest sfarsit de saptamana ar fi bine sa stiti la ce sa va asteptati din partea vremii, care nu va fi foarte prietenoasa. Mai exact, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu de ploi torentiale in judetele Gorj, Valcea, Arges si Dambovita, cod galben in 14 judete.

Citeste si   Cum va fi VREMEA pana pe 14 aprilie! Vezi temperaturile din fiecare regiune a tarii!

Vremea rea va incepe de joi, ora 20.00, si va tine pana vineri, ora 10.00, iar incepand cu ora 16.00 este cod galben in 14 judete, unde vor fi averse si intensificari ale vantului. In judeţele Gorj, Valcea, Arges si in zona de munte a judetului Dambovita va ploua abundent, iar cantitatile de apa vor depasi local 50 l/mp si izolat 70 l/mp.

Citeste si   Cum va fi vremea in tara! Vezi prognoza pe doua saptamani!

De asemenea, a fost emis cod galben pentru intervalul joi, ora 16.00, vineri, ora 16.00, cand ploile se vor intensifica si extinde in Oltenia, Banat, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei, precum si in zona montana. Vor fi mai ales averse si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp. In sudul si sud-vestul teritoriului vantul va avea intensificari, cu viteze de 50-55 km/h.

Citeste si   Vremea se incalzeste treptat! Vezi temperaturile maxime pentru toata tara!

Atentionarea cod galben vizeaza 14 judete: Timis, Caras-Severin, Meheinti, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj, Dambovita, Prahova, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba si Hunedoara.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close