Televiziunea OTV a inceput sa emita online pe site-ul oficial al postului!

In: Cultura, Stirile zilei

Televiziunea OTV, a inceput sa emita online pe site-ul oficial al postului, dupa ce, pe 22 ianuarie i-a fost retrasa licenta audiovizuala de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

La mai putin de o saptamana de cand i-a fost retrasa licenta audiovizuala, Dan Diaconescu a intrat din nou in direct cu publicul sau, de aceasta data pe internet, pe site-ul www.otv.com.ro.

Citeste si   Seful SRI explica cum va fi afectata Romania de CONFLICTUL DIN ZONA!

Emisia OTV a fost intrerupta marti, 22 ianuarie, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a retras, in sedinta din aceeasi zi, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu. CNA nu are in atributii, insa, si reglementarea internetului din Romania.

Citeste si   Minodora Cliveti a interpelat Comisia Europeana cu privire la exodul cadrelor medicale din Romania

CNA a retras licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite in audiovizual. Licenta OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasa la propunerea Laurei Georgescu, actualul presedinte al CNA.

Licenta OTV – un post aflat in lista televiziunilor „must carry”, pe care cablistii l-au retransmis in mod obligatoriu in 2012 – a fost retrasa din cauza ca societatea Ocram Televiziune SRL, care detine licenta televiziunii, nu a facut dovada platii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru incalcari ale legislatiei audiovizualului, in anii 2009, 2010, 2011 si 2012.

Citeste si   Lovitura sub centura din partea cui nu se astepta: "Stolojan reprezinta in PE trecutul comunist al Romaniei"!

Sursa: rtv.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close