Teroristii AU FILMAT ATACURILE de la Charlie Hebdo si magazinul evreiesc cu camere GoPro!

In: Stirile zilei, World

Mai multe publicatii din Marea Britanie au dezvaluit ca atacurile fratilor teroristi islamisti Kouachi asupra sediului revistei satirice Charlie Hebdo si cel al magazinului evreiesc din Paris au fost filmate cu camere de filmare performante GoPro.

In sprijinul acestor afirmatii ale jurnalistilor de la mai multe publicatii britanice sunt dovezile gasite de catre anchetatori.

Citeste si   Secretele ascunse in Cina cea de Taina au iesit la iveala! Ce semnifica farfuria lui Iuda

Astfel, o camera GoPro a fost gasita in masina Citroën C3, abandonata in Paris, la scurt timp dupa comiterea atacului de la Charlie Hebdo si o carte de identitate a unei rude a celor doi frati teroristi, scrie presa britanica. De asemenea, si atacul celuilalt terorist islamist, Amedy Coulibaly, care a luat ostatici in supermarket-ul evreiesc din Paris ar fi filmat atacul tot cu o camera GoPro, care se afla actualmente la anchetatorii care analizeaza continutul inregistrarilor de pe aceasta.

Citeste si   VIDEO! S-au implinit 300 de ani de la moartea domnitorului CONSTANTIN BRANCOVEANU!

In urma celor trei atacurijihadiste comise saptamana trecuta in Frata, la Paris, 17 persoane au fost ucise, cele mai multe – 12- fiind din redactia Charlie Hebdo. Teroristii au fost ucisi pana la urma de fortele franceze.

Sursa: realitatea.net

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close