Testul Dr.Oz de un minut care iti arata cum stai cu sanatatea! Cum afli daca ai o boala de inima sau urmeaza sa faci infarct! – Cap Limpede

Testul Dr.Oz de un minut care iti arata cum stai cu sanatatea! Cum afli daca ai o boala de inima sau urmeaza sa faci infarct!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Celebrul Dr. Oz are cateva teste atipice care se fac in 60 de secunde, dar iti pot spune foarte multe despre sanatatea ta. Ia-ti cateva minute pentru a face aceste teste rapide! in plus, daca rezultatele nu sunt cele asteptate specialistul iti ofera si cea mai buna solutie pentru a remedia problema.

1. Testul intepenelii

Este unul dintre cele mai simple teste care spune multe despre sanatatea coloanei vertebrale, dar si a inimii. Stai in fund cu picioarele intinse si incearca sa prinzi degetele de la picioare cu mainile.

Daca spatele nu-ti permite sa faci acest lucru inseamna ca este extrem de lipsit de flexibilitate. Specialistul recomanda sa ai grija de inima ta, deoarece acest test are legatura cu un risc crescut de a face atac de inima.

Loading...

Sfatul specialistului: aceasta problema se poate rezolva facand zilnic exercitii de intindere pentru a-ti imbunatati flexibilitatea. Pilates si yoga sunt deosebite de utile pentru a avea un corp tonifiat si flexibil.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close