The Dark Knight Rises, incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial

In: Cinemagia, Stirile zilei

The Dark Knight Rises, este cel mai recent lungmetraj din franciza „Batman”, depasind deja pragul de 1 miliard de dolari din incasari pe plan mondial, potrivit The Hollywood Reporter.

Potrivit boxofficemojo.com, aceasta pelicula realizata de studiourile Warner Bros. a obtinut, pana duminica seara, 431,2 milioane de dolari pe piata nord-americana si 574 de milioane de dolari pe plan international, ajungand astfel la un total de 1,005 miliarde de dolari.

Citeste si   (VIDEO) Clint Eastwood: Uimeste la 82 de ani in "Trouble with the Curve”. Este aceasta ultima aparitie a lui pe marile ecrane?

Precedentul film din seria „Batman„, intitulat „Cavalerul negru/ The Dark Knight„, a obtinut incasari de 1,003 miliarde de dolari in 2008.

Produs de studiourile Warner Bros. cu un buget de 250 de milioane de dolari, „Cavalerul negru: Legenda renaste” este cel de-al treilea film din seria „Batman” care a fost regizat de Christopher Nolan si l-a avut in rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Citeste si   Titanic II: Replica fidela a celebrului Titanic va fi lansata in 2016! Vezi VIDEO

In topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, primele doua locuri sunt ocupate de peliculele „Avatar” (2,7 miliarde de dolari) si „Titanic” (2,1 miliarde de dolari), ambele regizate de canadianul James Cameron. Pe locul al treilea se afla ultimul film din seria „Harry Potter” (1,328 de miliarde de dolari).

Citeste si   VIDEO: PREMIERE LA CINEMA! The Dark Knight Rises, cel mai asteptat film al anului, ajunge si in Romania!

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close