TOP 10 Cele mai bune filme cu ingeri! GALERIE VIDEO

In: Cinemagia, Videogalerie
.

Ingerii in cinema apareau la inceput in doua situatii destul de diferite intre ele: fie pentru a anunta o veste buna sau rea, fie pentru a influenta intr-un fel destinul oamenilor si a-i aduce pe calea cea dreapta. Va prezentam mai jos cateva din filmele cu ingeri in care acestia s-au afirmat dincolo de simpli vestitori, potrivit listverse.com:

Citeste si   (VIDEO) Clint Eastwood: Uimeste la 82 de ani in "Trouble with the Curve”. Este aceasta ultima aparitie a lui pe marile ecrane?

1It’s a A Wonderfull Life (1946)10. It’s a A Wonderfull Life (1946)


Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al Americii pentru a da nastere unuia dintre cele mai populare filme din intreaga lume. O viata minunata este filmul care te umple de buna-dispozitie. In rolul principal, inegalabilul James Stewart ca George Bailey, omul care primeste cel mai frumos dar de Craciun. Cu o distributie remarcabila, din care fac parte Donna Reed si Lionel Barrymore, aceasta minunata poveste de Craciun este regizata de nemuritorul Frank Capra si ramane unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atat in viziunea publicului, cat si in opinia criticilor de film.

Citeste si   EVENIMENT: ADfel, in Club Fabrica

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close