Cele cinci efecte nocive ale telefonului mobil asupra sanatatii tale!

In: Stiinta
.

Exista o tot mai mare preocupare in randul organizatiilor neguvernamentale legat de unele efecte nocive ale telefonului mobil, mai precis efectul radiatiilor emise de telefoanele mobile si influenta lor asupra campului de torsiune. Potrivit torser.com campul de torsiune este supus influentei unor factori ce emit unde electromagnetice. Utilizarea telefonului mobil in mod neadecvat poate duce insa la grave disfunctionalitati.

Citeste si   Cum ne afecteaza campul de torsiune scuturile energetice naturale si starea de sanatate!

Conform rezultatelor unor studii publicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, radiatiile emise de telefoanele mobile pot duce la aparitia cancerului. Agentia plaseaza acum utilizarea telefonului mobil in aceeasi categorie de risc cancerigen, alaturi de intoxicatia cu plumb, gazele emanate de motoare si cloroformul. “Tipul de radiatie emis de telefonul mobil poarta numele de radiatie non-ionizanta. Aceasta nu este la fel de puternica precum radiatia X, dar se aseamana foarte mult cu radiatia unui cuptor cu microunde.

Citeste si   ADITIVUL NOCIV pe care il mananci in fiecare zi! Cum se manifesta EFECTELE ADVERSE!

EFECTELE NOCIVE ALE TELEFOANELOR MOBILE torser.comCe face radiatia microunda, in cel mai simplu mod explicat, este similar cu ce se intampla cu mancarea in cuptorul cu microunde, in esenta aceasta radiatie emisa de telefonul mobil ne coace creierul”, a presedintele sectiei de Neurologie de la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, SUA, Dr. Keith Black. Deci, in plus fata de ceea ce duce la o dezvoltare a cancerului si tumorilor, ar putea exista o intreaga serie de alte efecte, cum ar fi afectarea functiei memoriei cognitive, deoarece lobii temporali ai memoriei sunt pozitionati exact acolo unde tinem telefoanele mobile atunci cand vorbim, potrivit torser.com.

Citeste si   Efectele nocive ale cuptorului cu microunde

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close