TOP 5 Probleme de sanatate frecvente care te pot deranja la DRUM LUNG!

In: Fotogalerie, Multimedia
.

In vacanta sau la drum lung organismul poate declansa anumite probleme de sanatate pe care trebuie sa le tratezi la timp pentru a nu avea neplaceri, scrie dailymail.co.uk. Va prezentam mai jos cinci probleme de sanatate frecvente care te pot deranja intr-o vacanta:

TOP 5 Probleme de sanatate frecvente care te pot deranja la DRUM LUNG!55. Calatoriile cu avionul pot provoca dureri de dinti

Citeste si   O batranica de 107 ani dezvaluie leacul care iti ia durerea cu mana!

Calatoriile cu avionul pot declansa dureri de dinti, chiar daca, recent, persoana care calatoreste nu a avut probleme stomatologice.

„Din cauza schimbarilor de altitudine, mici «pungi» cu aer se acumuleaza in interiorul plombelor sau in carii. Acest aer are o presiune diferita de cea a cabinei avionului, ceea ce provoaca durere”, a explicat Luke Cascarini, chirurg oral la BMI The Sloane Hospital.

Cei care pleaca in vacanta sunt sfatuiti sa faca un control stomatologic inainte, pentru a vedea daca nu au nevoie de plombe. Desi durerea ar trebui sa dispara la cateva ore dupa aterizare, consultati de urgenta un stomatolog daca durerea persista.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close