Top 7 insule uimitoare pentru amatorii de vacante in mijlocul naturii! FOTO + VIDEO – Cap Limpede

Top 7 insule uimitoare pentru amatorii de vacante in mijlocul naturii! FOTO + VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cauti o destinatie romantica, un loc care sa fie (aproape) numai al tau? Iti prezentam mai jos cateva insule secrete care te vor duce cu gandul la romantism, aventura, relaxare si…o vacanta insorita, potrivit mnn.com.

Citeste mai jos cateva informatii despre aceste insule minunate, care se remarca prin diverse atu-uri: plaje cu nisip auriu, peisaje ireale, exotism, salbaticie sau cultura locala.

23 borneo7. Insula Borneo

Borneo este a treia insula ca marime pe glob, dupa Groelanda si Noua Guinee si una dintre cele mai salbatice locuri ramase in Emisfera de Est. Muntele Kinabalu, unul dintre cele mai faiomase varfuri din sud-estul Africii ,se afla in Malaezia Borneo. Acesta este inconjurat de un parc national, vast in care se gasesc sute de specii de mamifere si mii de tipuri de plante, pasari si insecte. Alte caracteristici naturale includ suprafete imense cu jungle virgine si rauri care sunt locuite de catre diverse culturi de oameni indigeni. Cu toate aceste caracteristici, Borneo este fara indoiala cel mai bun loc din lume pentru o expeditie tropicala.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jzUjzElgbMY]

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close