Top telefoane mortale! “Ard” creierul si produc cancer! Video

In: Sanatate

Cele mai recente cercetari demonstreaza ca radiatia electromagnetica emisa de telefoanele mobile este in stransa legatura cu formarea celulelor canceroasa.

Unele dintre smartphone-urile de pe piata expun corpul uman, in special creierul, la nivele periculoase de radiatii electromagnetice. Cercetatorii de la Institutul de Stiinta Weizmann din Israel au facut un studiu, identificand modelele periculoase pentru corpul uman, arata prestigiosul site IT cnet.com.

Citeste si   Cancerul poate fi invins! Descoperirea care ar putea revolutiona tratamentele impotriva celei mai cumplite boli

Cercetorii au folosit mai multe instrumente de masura, precum si o camera cu termoviziune, aratand ca in numai 15 minute, partea capului unde s-a tinut la ureche telefonul s-a incalzit in mod alarmant, iar la nivelul celulelor au aparut modificari! Specialistii cred ca acest lucru ar putea determina mutatii, si in final, dezvoltarea unor celule canceroase, noteaza cancan.

Citeste si   Drama care te va lasa fara cuvinte! O tanara care a invins leucemia s-a stins dupa doar cateva luni!

Efectele se vad dupa 10-12 ani

„Suntem ingrijorati, avand in vedere folosirea tot mai indelungata a telefoanelor, de faptul ca in 10-12 ani de expunere la radiatiile electromagnetice se poate vorbi de o crestere a incidentei cancerului la creier” a declarat dr. John Butcher, director al Institutului National al Sanatatii.

Oamenii de stiinta atrag atentia ca la copii, riscul de dezvoltare al maladiei ca urmare a expunerii la radiatiile telefonului este si mai mare, pentru ca oasele cutiei craniene sunt mai subtiri, iar undele patrund mai usor.

Citeste si   Descoperire de ultima ora! Tratamentul care invinge cancerul

Iata clasamentul telefoanelor cu un indice de emisie de radiatii electromagnetice foarte ridicat (SAR), in ordinea crescatoare a indicelui:

1) Huawei Vitria SAR 1,49

2) Alcatel One Touch Evolve

3) Motorola Moto E SAR 1,50

4) Motorola Droid ULtra SAR 1,54

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close