Traian Basescu a promulgat bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pe 2013!

In: Social, Stirile zilei

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pe anul 2013.

Conform unui anunt al Administratiei prezidentiale, presedintele Basescu a semnat joi Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2013.


Citeste si   Traian Basescu avertizeaza! Sa va imaginati o statie de metrou din Bucuresti in care, la ore de virf, un tanar credincios se detoneaza in numele lui Allah

In 7 februarie, Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, in favoarea adoptarii proiectului de act normativ propus de Guvern pronuntandu-se 309 senatori si deputati si fiind inregistrate 108 voturi „impotriva”. PDL a sesizat CC ca Legea bugetului pe 2013 a fost adoptata fara cvorum si fara a lua in considerare amendamentele opozitiei, iar fundamentarea bugetului s-a facut pe Statutul parlamentarilor, act inca neadoptat.

Citeste si   Romanii pot sa comande peste doua saptamani modelul B-Max produs de Ford la Craiova

Curtea Constitutionala a stabilit, in 13 februarie, ca Legea bugetului de stat pe anul 2013, este constitutionala, decizia fiind luata cu unanimitate de voturi.

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close