Trei trucuri magice care te vor ajuta sa tii un regim alimentar! – Cap Limpede

Trei trucuri magice care te vor ajuta sa tii un regim alimentar!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cind dorim sa slabim vom tine, bineinteles, un regim alimentar, dar trebuie sa adoptam si o noua linie in conduita. Iata si citeva trucuri care va vor ajuta in cazul in care v-ati propus sa slabiti.

ATITUDINEA FATA DE MINCARE

Mincati inainte de prinz ciocolata sau prajitura la care poftiti. In acest fel exista sansele ca, in cursul zilei, caloriile astfel aduse sa fie folosite, iar foame sa fie redusa. Luati cina la ora cinci dupa-masa si mincati ceva usor de digerat. Profitati triplu de ceea ce mincati, folosindu-va simturile: mirosul, gustul, precum si vazul. Calitatea si nu cantitatea conteaza!

ATITUDINEA FATA DE PRIETENI

In primul rind, faceti un contract cu dumneavoastra insiva sau puteti face un pariu cu un prieten de incredere, care va va incuraja. „De azi tin regim!” Nu ascundeti faptul ca tineti regim. Dimpotriva, spuneti-le tuturor, prietenilor si parintilor. Acestia va vor ajuta.

Loading...

ATITUDINEA FATA DE CORPUL DUMNEAVOASTRA

Uitati de ascensor si profitati de toate ocaziile pentru a face miscare. Notati-va greutatea si faceti o curba ponderala. Orice mic progres va va incuraja sa continuati regimul.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close