Trei trucuri magice care te vor ajuta sa tii un regim alimentar!

In: Sanatate

Cind dorim sa slabim vom tine, bineinteles, un regim alimentar, dar trebuie sa adoptam si o noua linie in conduita. Iata si citeva trucuri care va vor ajuta in cazul in care v-ati propus sa slabiti.

ATITUDINEA FATA DE MINCARE


Mincati inainte de prinz ciocolata sau prajitura la care poftiti. In acest fel exista sansele ca, in cursul zilei, caloriile astfel aduse sa fie folosite, iar foame sa fie redusa. Luati cina la ora cinci dupa-masa si mincati ceva usor de digerat. Profitati triplu de ceea ce mincati, folosindu-va simturile: mirosul, gustul, precum si vazul. Calitatea si nu cantitatea conteaza!

ATITUDINEA FATA DE PRIETENI

In primul rind, faceti un contract cu dumneavoastra insiva sau puteti face un pariu cu un prieten de incredere, care va va incuraja. „De azi tin regim!” Nu ascundeti faptul ca tineti regim. Dimpotriva, spuneti-le tuturor, prietenilor si parintilor. Acestia va vor ajuta.

ATITUDINEA FATA DE CORPUL DUMNEAVOASTRA

Loading...

Uitati de ascensor si profitati de toate ocaziile pentru a face miscare. Notati-va greutatea si faceti o curba ponderala. Orice mic progres va va incuraja sa continuati regimul.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close