Tribunalul Bucuresti: Hidroelectrica a iesit din insolventa!

In: Retail, Stirile zilei

Tribunalul Bucuresti a confirmat iesirea din insolventa a companiei Hidroelectrica, a declarat administratorul judiciar al companiei, Remus Borza.

‘Inca de ieri am convocat pentru astazi (joi – n.r.) la ora 11 Consiliul de supraveghere care va prelua de la administratorul judiciar atributiile de management operativ impreuna cu noul directorat care speram sa fie numit intr-un timp cat mai scurt de catre Consiliul de supraveghere. Evolutia indicatorilor companiei ne da incredere ca aceasta procedura a insolventei si-a atins scopul. Daca in primele cinci luni ale anului trecut compania inregistra pierderi de 190 milioane de lei, in aceeasi perioada a acestui an Hidroelectrica a consemnat un profit record de 399 milioane de lei, cu 110 milioane de lei decat profitul consemnat in tot anul 2010, un an in care a fost consemnata o productie record de 19,8 TW’, a aratat Borza.


El a adaugat, de asemenea, ca lichiditatea companiei a crescut de 20 de ori iar la momentul deschiderii procedurii insolventei, in 20 iunie 2012, Hidroelectrica risca falimentul.

Sursa: agerpres.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Citeste si   Andreea Marta, sotia sefului de cabinet al lui Blejnar, saltata de DIICOT pentru proxenetism de lux
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close