Tu cum stai cu sanatatea intima? Cat crezi ca trebuie sa dureze o partida de dragoste?

In: Politic

Viata intima a fiecaruia are conotatii diferite, dar miturile populare ofera indicii care pe cei mai multi ii determina sa se simta rusinati. A vorbi despre o partida dragoste in termeni de minute sau, mai rau, de secunde, este un aspect jenant. Dar iata ca o echipa de specialisti a realizat un studiu care poate fi edificator pentru multi dintre voi despre cat trebuie sa dureze o partida de sex?

Loading...

Un nou studiu realizat de o echipa de 34 de sexologi canadieni si americani a scos la iveala faptul ca o partida de sex considerata normala dureaza intre trei si sapte minute. Aceasta concluzie a fost stabilita in urma analizarii tuturor cazurilor persoanelor cu probleme sexuale care le-au calcat pragul terapeutilor, dar in vederea rezultatelor s-a tinut seama si de alte studii recente, conform carora durata medie a unei partide de sex se incadreaza in intervalul 5-7 minute, scrie esquire.com.
„In cazul unui numar restrans de oameni o partida de sex dureaza mai mult de 12 minute”, spune sexologul Barry McCarthy, adaugand ca intarzierea orgasmului nu are de-a face cu momentul in care barbatii chiar simt nevoia sa ejaculeze, scrie Adevarul.ro.


MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close