Uimitor! Ce se intampla in corpul tau daca bei un pahar de lapte zilnic! – Cap Limpede

Uimitor! Ce se intampla in corpul tau daca bei un pahar de lapte zilnic!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Laptele este considerat unul din cele mai complexe alimente, iar cei mai multi dintre nutritionisti recomanda consumul de lapte si lactate in general.

In lupta impotriva kilogramelor in plus, multi oameni sunt sfatuiti sa evite laptele si produsele lactate. Insa acest sfat este gresit. Un aport suficient de calciu, pe care laptele ni-l poate oferi, poate ajuta foarte mult in procesul de pierdere in greutate, potrivit secretele.com.

Alimentele care contin mult calciu pot preveni aparitia obezitatii, asa cum ne arata rezultatele mai multor studii in care s-a demonstrat faptul ca oamenii care consuma regulat lapte ssi produse lactate sunt mai putin predispusi la cresterea in greutate.

Iata cantitatile minime de lactate necesare organismului pentru buna functionare a lui: o ceasca de lapte (250 ml)/ zi, sau ¾ dintr-o ceasca de iaurt (175 ml)/ zi, sau 50 g de branza/ zi. Persoanele care consuma cel putin o doza de lactate (lapte, iaurt sau branza) in fiecare zi, isi protejeaza sanatatea si imunitatea, prevenind cresterea in greutate.

Loading...

Potrivit studiilor, persoanele care consuma regulat lapte si produse lactate au un risc cu aproximativ 22% mai mic de a dezvolta boli de inima, fata de cei care nu consuma.

Pe langa beneficiile pe care le are asupra sanatatii inimii, laptele te fereste de aparitia problemelor cu oasele, prevenind aparitia osteoporozei.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close