Uimitor! Testul care spune totul despre Big Mac! Video – Cap Limpede

Uimitor! Testul care spune totul despre Big Mac! Video

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

S-au scris nenumarate articole despre cat de nesanatoasa este mancarea de la fast-food, dar cel mai recent test arata un lucru care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe cei care consuma astfel de preparate.

U Big Mac a fost scufundat in cupru topit, iar imaginile vorbesc de la sine. In timp ce chifla s-a carbonizat, burgerul este intact. Realizatorul inregistrarii indeparteaza chifla, iar carnea pare a fi nevatamata, la fel ca si restul ingredientelor.

Inregistrarile nu fac decat sa dovedeasca faptul ca mancarea lanțului de fast-food are niste cantitați serioase de conservant adaugate, ceea ce le face indestructibile chiar si la temperatura de 1085 de grade Celsius, noteaza stiripesurse.

Experimentul a continuat, iar realizatorul clipului a turnat metal incins pe carne. Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul socant, avand in vedere ca scantei au inceput sa sara in jurul mancarii. Cu toate acestea, ingredientele raman intacte. De altfel, muraturile isi pastreaza chiar si culoarea, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close