Ultima descoperire a cercetatorilor despre cancer poate readuce speranta la viata!

In: Sanatate

Dupa decenii de cercetare oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa-si concentreze atentia pe prelungirea vietii pacientilor mai degraba decat pe gasirea unui leac miraculos.

Expertii spera ca, in viitor, cancerul sa devina o boala usor de tinut sub control, precum diabetul sau tensiunea arteriala. Acest lucru ar insemna ca bolnavii sa foloseasca medicamente care sa-i ajute sa traiasca avand aceasta afectiune.
„In loc sa incercam sa gasim leacul pentru cancer, mai bine ne-am concentra eforturile pentru a-i ajuta pe oameni sa isi continue viata avand aceasta boala”, spun cercetatorii.

Citeste si   Alimentele care te tin departe de cancer!

Atingerea acestui tel ar insemna ca bolnavii sa beneficieze de medicamente, care sa-i ajute sa-si mentina afectiunea sub control. Medicamentele ar putea prelungi speranta de viata a pacientilor cu cel putin zece ani, dupa ce au fost diagnosticati. Specialistii spun ca, in ultimii zece ani, anumite tipuri de cancer au devenit deja, boli cronice, gestionabile. Pentru a-si sutine argumentul oamenii de stiinta au dat drept exemplu femeile care sufera de cancer de san.

Citeste si   Principalele motive sa consumi banalele vinete coapte: au proprietati anticancerigene, antimicrobiene, anticolesterol si antivirale!

Studiile arata ca o parte dintre ele, au sansa de a duce o viata lunga, luand pastile hormonale, care au efecte secundare minime.

sursa: observator

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close