Un adolescent a fost AGRESAT de jandarmi la PUNGESTI!

In: Social, Stirile zilei

Noi conflicte s-au aprins la Pungesti intre localnici si jandarmi, dupa ce un adolescent de 14 ani s-a apropiat prea mult de gardul care imprejmuieste zona, iar jandarmii l-au ranit la o mana.

Tatal baiatului a incercat sa intervina, dar a fost luat de jandarmi si bagat in duba. Satenii s-au solidarizat si nu au mai permis dubei sa plece.

Citeste si   Ce ni se pregateste! PSD schimba foaia cu protestatarii! Jandarmii vor avea puteri sporite in cazul "aglomerarilor de persoane"!

„Cu copilul nici nu stiam ce s-a intamplat. Cand m-au luat jandarmii nu mai stiu ce s-a intamplat cu el. Acum e la urgente, nu stiu daca ii pune mana in ghips. Pe mine m-au luat fara sa fac nimic”, a spus tatal baiatului, Ion Ichim.

Pe de alta parte Jandarmeria infirma acest incident.

„Una dintre persoane a inceput sa se manifeste violent. Un barbat de 36 de ani din Pungesti, Vaslui. La 18,30 un grup de 30 de persoane au intrat in conflict cu o persoana din afara grupului, iar jandarmii au aplanat conflictul. Nu este vorba de niciun minor. Nu poate fi vorba de niciun fel de violenta sau alta atitudine fata de copii”, a spus Marius Taranu, ofiter relatii publice, Jandarmeria Bacau.

Sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close