Un astrofizician renumit dezvaluie locul unde se ascund extraterestrii!

In: World

Suntem pregatiti frecvent prin stirile care circula in toata lumea ca exista viata extraterestra. Oamenii luminati de la Vatican spuneau ca in viitorul apropiat oamenii ar trebuie sa se pregateasca pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri.

Specialistii Universitatii Saint Andrews din Scotia sunt de parare ca extraterestrii pot fi depistati pe asteroizi. In opinia lor, inteligenta extraterestra exista chiar in sistemul nostru solar si nu trebuie cautata in vreo galaxie indepartata.

Astrofizicianul Duncan Forgan considera ca incercarile de depistare a civilizatiilor extraterestre au esuat pana acum, pentru simplul motiv ca nu s-a cautat la locul potrivit, noteaza incomemagazine.

Forgan recunoaste ca, pana in prezent, a fost studiata doar o foarte mica parte a galaxiei noastre. In plus, spune Forgan, specialistii in domeniu cauta semnale extraterestre pe o anumita frecventa, fara a extinde aria cercetarilor.

El a comparat partea studiata a Sistemului solar cu un patratel al unui teren de fotbal. In acest context, oamenii de stiinta scotieni recomanda folosirea in continuare a telescopului TESS si a aparatului Kepler, pentru ca, afirma, ei, asteroizii ar putea ascunde urme ale unor civilizatii extraterestre disparute.

Mai mult, expertii Universitatii Saint Andrews nu exclud, de asemenea, posibilitatea prezentei printre asteroizi, a unei nave spatiale uriase de origine extraterestra.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close