Un barbat din SUA a construit Arca lui Noe: Va fi una dintre cele mai marete constructii crestine din istorie!

In: World

Un american a construit de la zero a replica dupa Arca lui Noe din Biblie, ca sa demonstreze ca povestea din Biblie poate fi reala.

Constructia a costat peste 100 de milioane de dolari si se afla in Williamstown, Kentucky, SUA. „Ark Encounter” este opera de arta a lui Ken Ham, un artist si fost profesor, care a devenit lider religios.


Nascut in Australia, acesta a ajuns in Queensland in anii ’80, unde a fost profesor de stiinte. In SUA, acesta a devenit unul dintre cei mai proeminenti lideri religiosi si fondatorul al cultului religios „Answers in Genesis”.

Citeste si   Si cel mai bogat om greseste! Vezi cele mai mari 5 erori facute de Bill Gates!

In 2007 a construit Muzeul Creatiei, un spatiu dedicat operelor de arta si altor documente care explica originile universului, bazate pe interpretarile literare ale Genezei din Biblie.

In 2010, acesta s-a ambitionat si a anuntat ca vrea sa creeze o replica a Arcei lui Noe din Bibilie, iar dupa 6 ani si o investitie uriasa de peste 100 de milioane de dolari, acesta si-a vazut visul implinit, scrie stirileprotv.

Citeste si   O MINUNATIE! Ce a putut sa lase Dumnezeu pe acest PAMANT! Vezi FOTO

Constructia a fost realizata la marimile detaliate in Biblie, este inalta cat un bloc cu 7 etaje si are o lungime de 150 de metri, conform Metro. Joi, constructia a fost inaugurata cu o ceremonie fastuoasa la care au participat sute de oameni. Acestia au putut intra inauntru si admira constructia impunatoare.

„Cred ca asta va fi una dintre cele mai marete constructii crestine din aceata era a istoriei” a declarat Ham, conform Metro. Constructia poarta numele „Ark Encounter”, iar artistul spune ca aceasta arca va ramane o dovada ca povestile din Biblie sunt reale.

Citeste si   Celebrul analist american, Kaplan, a dat cartile pe fata in privinta scutului de la Deveselu! Protejeaza Romania si Polonia de invazia Rusiei!

Insa, nu toti sunt impresionati de opera artistica. Jim Hilton, un lider al unui grup de atei din SUA a declarat ca „practic, aceasta barca uriasa este o biserica care ii minte pe copii si care minte cu privre la stiinta. Nu se mai delimiteaza separarea dintre biserica si stat. Ceea ce vor ei sa faca acolo este ridicol”.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close