Un biet ELEFANT a fost tinut in lanturi si INFOMETAT vreme de 50 de ani! Uite cum reactioneaza in momentul eliberarii! VIDEO

In: Multimedia, Videogalerie

Bietul elefant Raju a fost torturat, infometat si tinut in lanturi vreme de 50 de ani, pana cand o organizatie caritabila Wildlife SOS din Londra a aflat si a trimis o echipa pentru a-l pune in libertate.

Raju a fost furat de langa mama lui pe cand era mic. De atunci, timp de cinci decenii, animalul a fost torturat si pus sa „cerseasca” pe strazile din India.Raju a trait cu mancarea pe care i-o dadeau din mila trecatorii si nu de putine ori a mancat plastic si hartie pentru a-si potoli foamea, scrie Sarah Arnold in the Sunday People.

Citeste si   Credeai ca doar oamenii se trezesc greu dimineata? Vezi reactia acestui catelus la trezire! VIDEO

Lanturile cu care era legat aveau montate placi cu tepi ce i-au provocat rani cumplite lui Raju.

Chinul a luat insa sfarsit, saptamana trecuta, animalul fiind salvat la interventia unei echipe londoneze care l-a eliberat in secret, in timpul unei operatiuni desfasurate noaptea.

La vederea salvatorilor sai, Raju a inceput, pur si simplu, sa planga. Momentul a fost extrem de emotionant, iar intreaga echipa de salvare si-a continuat misiunea cu lacrimi in ochi.

Citeste si   Cum REACTIONEAZA o fetita de DOI ani cand vede FILMULETUL de la NUNTA parintilor! VIDEO

Vezi VIDEO AICI!

Raju a fost transportat de urgenta la o clinica veterinara, unde se afla sub ingrijirea medicilor.

„Raju a fost tinut in lanturi timp de 24 de ore, in fiecare. Este un act de cruzime intolerabil. Echipa a fost uluita sa vada cum Raju a inceput sa planga in timp ce era salvat. A fost un moment incredibil de emotonant. Am stiut, in inimile noastre, ca realiza faptul ca este eliberat. Elefantii sunt animale cu o inteligenta foarte ridicata. Ne putem doar imagina ce au insemnat acesti 50 de ani pentru el”, a marturisit Pooja Binepal, membru Wildlife SOS UK.

Sursa: jurnalul.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close