Un ELECTROCASNIC banal din casele noastre ne impinge tacut spre MOARTE!

In: Stiinta, Stirile zilei
.

In zilele noastre apelam in repetate randuri la cele mai comode metode de a ne usura treburile, fie de curatenie, fie de mancare, uitand in acelasi timp ca acele metode pot provoca sau accelera moartea.

Microundele folosesc particule super-rapide pentru a radia literalmente continutul de apa din interiorul produselor alimentare pentru a le aduce la punctul de fierbere.


Microundele sunt o sursa de energie electromagnetica (o forma NEIONIZANTA de radiatie) generata electronic. Cand penetreaza alimentele, ele declanseaza o rotatie interna a moleculelor de apa din interiorul produselor alimentare. Aceasta rotatie determina o frecare intre molecule iar rezultatul este o crestere rapida a temperaturii.

Cuptoarele cu microunde lucreaza fizic, biochimic si fiziologic, ele producand ionisi diversi radicali liberi, care distrug virusurile si bacteriile, dar nu distrugtoxinele si microtoxinele. Expertii au ajuns la concluzia ca alimentele gatite in cuptoarele cu microunde pierd intre 60% si 90% din proprietati si, in acelasi timp, procesele de dezintegrare structurala accelereaza. De asemenea, substantele nutritive sunt modificate, ceea ce va conduce la boli digestive. Aceste cuptoare cu microunde pot creste atat numarul de celule canceroase din sange cat si numarul de celule canceroase intestinale.

Scurgerile de radiatii ale microundelor sunt o problema extrem de grava. Suficient de grava pentru OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) pentru a stabili limite legale privind scurgerea permisa pentru fiecare producator de cuptoare cu microunde. Cu toate acestea, singura modalitate de a elimina complet pericolul de radiatii asociate cu microundele este acela de a nu le utiliza. Multe voci mentionau faptul ca in cazul renuntarii la acest aparat, pericolul nu este eliminat intrucat aceste unde de radiatii se propaga si de la distanta, asa ca, in cazul in care un vecin inca mai foloseste microundele, casa ta va fi in continuare iradiata. Radiatiile microundelor sunt cunoscute a provoca cataracta, malformatii congenitale, cancer si alte boli grave.

In cartea Dr. Lita Lee “Efectele radiatiei microundelor asupra sanatatii”, ea a declarat ca fiecare radiatie electro-magnetica dauneaza alimentelor si transforma substantele din ele in substante periculoase toxice si cancerigene.

Intr-un studiu intitulat „Studiu comparativ al alimentelor preparate in mod conventional si in cuptorul cu microunde”, publicat de Raum & Zelt in 1992, este mentionat faptul ca:

„Microundele produse in mod artificial, inclusiv cele din cuptoare, sunt produse de curent alternativ cu forta unui miliard sau mai multor inversari de polaritate pe secunda in cadrul fiecarei molecule alimentare pe care o loveste. Producerea de molecule nenaturale este inevitabila. Aminoacizii naturali au fost observati a suferi schimbari izomere (modificari ale formei), precum si transformarea in forme toxice, sub impactul microundelor produse in cuptoare.”

Nu exista atomi, molecule sau celule organice capabile sa reziste la o astfel de putere violenta, distructiva chiar si la niveluri joase de energie. Microundele distrug rapid moleculele delicate ale vitaminelor si fitonutrientilor (medicamentele din plante mai exact), gasite in mod natural in alimente. Un alt studiu a aratat ca microundele distrug 97% din continutul nutritiv al alimentelor (vitamine si alte substante nutritive ale plantelor care previn boala, stimularea functiei imune si imbunatatirea sanatatii).

Dr. Hertel a fost primul om de stiinta care a efectuat un studiu clinic de calitate cu privire la efectele nutrientilor trecuti prin microunde, efecte care se vad in sangele corpului uman. Studiul sau mic, dar bine controlat, a aratat forta degenerativa produsa alimentelor in cuptoarele cu microunde. Concluzia stiintifica a aratat ca pregatitul alimentelor cu microunde schimba substantele nutritive din acestea avnd loc anumite schimbari in sangele participantilor care au provocat deteriorarea sistemului nervos. Studiul a fost realizat in colaborare cu Dr. Bernard H. Blanc de la Institutul Federal Elvetian de Tehnologie si Institutul Universitar de Biochimie.

Iata mai jos cele 12 efecte ale radiatiilor produse de cuptoarele cu microunde in pagina urmatoare>>>>>

.













Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close