Un mort si cinci raniti in urma unui carambol pe DN2 in Buzau – Cap Limpede

Un mort si cinci raniti in urma unui carambol pe DN2 in Buzau

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Grav accident petrecut vineri seara pe Drumul National 2 in apropiere de localitatea Oreavu. O persoana a murit iar alte cinci au fost ranite, numai putin de patru masini fiind implicate in accident.

 

Potrivit primelor informatii, accidentul s-a produs pe DN 2 E85, intre localitatea buzoiana Oreavu si punctul Crucea Comisoaiei, soseaua in zona fiind umeda ca urmare a unei ploi torentiale.

In accident au fost implicate, conform primelor date, patru autovehicule: doua autoturisme cu numere de Buzau, o masina inmatriculata in Bucuresti si una in Bacau.

In urma impactului, doua autoturisme au fost proiectate in afara soselei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Florina Crucianu, o persoana a murit si alte cinci au fost ranite, in urma accidentului.

La locul accidentului s-au deplasat patru autosanitare de la Serviciul Judetean de Ambulanta Buzau si o autospeciala SMURD, precum si pompieri care au intervenit pentru descarcerarea unei persoane ranite.

Loading...

Primele persoane care au intervenit la accident au fost cativa angajati ai SMURD din cadrul ISU Vrancea, care se intorceau de la o competitie de descarcerare si prim-ajutor desfasurata in Ilfov.

Angajatii ISU Vrancea au auzit prin statie date despre accident, au depasit coloana de masini formata si au intervenit pentru a-i ajuta pe raniti.

Sursa: mediafax.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close