Un ufolog american a facut publica DESCOPERIREA sa de pe Google Earth: „Este un cap de extraterestru care iese dintr-un OZN”! VIDEO

In: Multimedia, Videogalerie

Celebrul ufolog american Scott Waring a facut publica o descoperire de pe Google Earth in care a surprins o nava extraterestra, scrie metro.co.uk. CLICK AICI PENTRU A TE CONVINGE!

Celebrul ufolog este atat de sigur de descoperirea facuta, incat a realizat un filmulet de 6 minute in care prezinta lumii, pas cu pas, OZN-ul portocaliu prin a carui parte superioara pare ca scoate capul ceva ce ar putea fi un pasager extraterestru.

„Am primit un mail de la cineva din Newfoundland, care imi scria ca a descoperit un OZN pe Google Earth, in Trout Creek, Montana. Am investigat si am descoperit cateva lucruri care nu erau vizibile prima oara. Este evident un cap de extraterestru care iese dintr-un OZN! Priviti cu atentie la curbura si umbra din jurul capului, veti vedea ca este real! Am crezut ca era doar un OZN, dar acest cap iesind in afara este o dovada ca nu toate OZN-urile sunt drone extraterestre a, iar unele sunt controlate de extraterestri reali. Stiu ca Google sterge toate OZN-urile despre care primeste rapoarte, in termen de 3-6 luni. Deci va rugam sa inregistrati acest OZN de pe Google Earth si incarcati videoclipul pe Youtube, astfel incat si ceilalti sa poata vedea”, a scris Scott Waring pe YouTube.

Vezi VIDEO AICI!

Sursa: jurnalul.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close