Ungureanu l-a eliberat pe Costin din postul de secretar de stat – Cap Limpede

Ungureanu l-a eliberat pe Costin din postul de secretar de stat

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a decis ca George Costin să fie eliberat din postul de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, după ce secretarul de stat a fost reţinut pentru acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

„Prim-ministrul Mihai-Răzvan Ungureanu a semnat, luni, decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat, la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a domnului George Costin. Decizia va fi publicată în Monitorul Oficial”, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

George Costin a fost reţinut, luni, de procurori, după ce a fost adus la sediul DNA din Piteşti, pentru a fi audiat în cazul unor acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită.

Loading...

Procurorii piteşteni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui George Costin pentru fapte de corupţie, surse judiciare susţinând că acesta ar fi suspectat de organizarea unei reţele de traficare a certificatelor de revoluţionar şi de luare de mită.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close