Vânzările Coca-Cola sunt în scădere cu 4 la sută pe piaţa din România

In: Bani, Stirile zilei

Coca-Cola HBC, cel mai mare jucător pe piaţa locală a băuturilor, a înregistrat anul trecut o scădere de 4% a volumelor de vânzări, un declin similar fiind înregistrat şi anul anterior. Astfel, anul trecut volumele Coca-Cola HBC în România au fost de 160,7 mil. unit cases.

Coca-Cola Hellenic deţine trei fabrici în România, la Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei, grecii activând pe piaţă de aproximativ 20 de ani. În 2010 Coca-Cola HBC a avut o cifră de afaceri de aproape 415 mil. euro şi un profit de 45 mil. euro.

Citeste si   Vremuri grele la Romania TV! Alungati cu pietre de sute de mii de protestari in februarie, jurnalistii sunt fortati sa-si dea demisiile!

Afacerile au pierdut peste 130 mil. euro în intervalul 2008 – 2010, iar numărul de angajaţi a ajuns la circa 1.815 de la 2.560 în 2008, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Cu toate acestea, marja de profit s-a menţinut în jur de 10%. În România, Coca-Cola HBC România îmbuteliază branduri precum Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes sau Cappy Tempo.

Citeste si   HOROSCOPUL BANILOR: Descopera-ti personalitatea financiara in 2015!

sursa: zf.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close