Victor Ponta: Azi voi semna autodenuntul catre DNA! Voi spune clar faptele grave pe care le-am comis indemnand oamenii sa vina la vot!

In: Politic, Stirile zilei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ca in cursul zilei de astazi va semna autodenuntul catre DNA in care recunoaste ca a indemnat oamenii sa vina la vot.

„Aici (in BPN, n.r.) trebuie sa luam decizii politice si prima decizie politica este accea de a avea o reactie la o actiune politica declansata de catre DNA impotriva celor care au votat la referendum. Cred ca este corect – eu unul am recunoscut, banuiesc ca veti recunoaste si dumneavostra (membrii BPN al PSD, n.r.) faptul ca am indemnat oamenii sa vina la referendum”, a spus Ponta, in prima parte a sedintei BPN, la care presa a avut acces.


El a precizat ca recunoaste si „fapta grava” pe care a comis-o in sensul in care a mers la vot si a votat „Da”, respectiv pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

„Cred ca e corect sa fim cu totii cercetati pentru aceste fapte cumplite care in mod normal – sigur, intr-o tara democratica – ar fi numite actiune de campanie electorala. La noi, nerespectand acest drept constitutional de a face campanie, se considera foloase necuvenite nepatrimoniale. Ideea de a obtine foloase necuvenite nepatrimoniale constand in voturi banuiesc ca este o infractiune comisa de toti politicienii din lume”, a spus Ponta.

El a aratat ca va semna autodenuntul catre DNA in cursul zilei de luni.

„Eu azi o sa semnez autodenuntul catre DNA, spunand foarte clar faptele pe care le-am comis. Banuiesc ca si dumneavoastra, ceilalti, care, in egala masura cu noi, ati indemnat oameni sa vina la vot”, a mai spus Ponta.

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Citeste si   Seful CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins in flagrant in timp ce lua mita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close