Victor Ponta: Nu m-ar deranja un potential investitor rus la OLTCHIM si nici Dan Diaconescu

In: Energie, Stirile zilei

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu l-ar deranja un investitor rus pentru privatizarea combinatului Oltchim, atata timp ca acesta ar salva locurile de munca, dar nici Dan Diaconescu.

„Oricine salveaza locurile de munca este binevenit. Politic nu m-ar deranja nici macar Dan Diaconescu„, a spus Victor Ponta.

Guvernul a aprobat in sedinta din 24 august Memorandumul prezentat de Ministerul Economiei, care propune schimbarea strategiei de privatizare a societatii comerciale Oltchim Ramnicu Valcea.

Citeste si   Ce mai delireaza Ponta in disperare de a atrage ardelenii! Iohannis ne vinde tara!

Memorandumul propune privatizarea Oltchim prin vanzarea in procedura colectiva a pachetului de actiuni detinut de statul roman la SC Oltchim SA, reprezentand 54,8% din capitalul social.

Procedura de selectare a investitorului pentru privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea va fi amanata pana in 20 septembrie, a declarat luni seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu.

Citeste si   CUTREMUR ÎN BULGARIA! S-a resimţit şi în Bucureşti

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea a expirat luni, insa Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a solicitat in justitie suspendarea privatizarii. De asemenea, alte doua companii interesate, intre care si gigantul rus Gazprom, au depus solicitari de amanare a procedurii de privatizare pentru Oltchim.

Caietul de sarcini pentru privatizarea Oltchim a fost cumparat de 13 companii.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close