Victor Rebengiuc, iritat cand e confundat cu „guzganul rozaliu” din PSD: „De ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! H e de la hot”!

In: Politic

Actorul Victor Rebengiuc a marturisit, la postul de televiziune Digi24, ca este iritat de fiecare data cand numele sau este coonfundat cu cel al pesedistului Viorel Hrebenciuc.

„Da, mi s-a intamplat. Si ma enerveaza treaba asta”, a marturisit actorul, in emisiunea „In fata ta” de la Digi24. „Adica nu pot sa-mi explic. Eu am o activitate de 61 de ani, deci numele meu e public de 61 de ani, toata lumea stie de Victor Rebengiuc…

Citeste si   Cristian Tudor Popescu da cartile pe fata! Ei sunt preocupati de coruptii care dorm cate trei in pat in igrasie, nu de copiii care mor de cancer!

Si unul, care a inceput de 27 de ani sa fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decat al meu. Asta nu-nteleg: de ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! Si ma irit cand aud chestia asta si spun: Nu, dom’ne. „H” e de la hot, n-are ce sa caute la Rebengiuc. Rebengiuc incepe cu „R”, nu cu „H” de la hot”, a declarat Victor Rebengiuc.

Citeste si   Surse politice: Ordonanta penala abrogata!

Acesta a mai dezvaluit ca l-a cunoscut intr-o imprejurare pe adevaratul Viorel Hrebenciuc, care l-a intrebat daca si-a facut arborele genealogic. „Eu mi l-am facut”, i-a spus Hrebenciuc lui Rebengiuc. „Da, deci el stie, are arborele genealogic, a inceput din preistorie”, a comentat actorul razand.

Actorul declara recent ca-si doreste sa stie cum si-a facut Liviu Dragnea, seful PSD, averea: „Vreau sa stiu si eu cum si-a facut Dragnea mosia aia pe care o are in Alexandria, cum are el paduri cu vanat, lacuri cu pesti”.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close