VIDEO: 138 de parasutisti au doborat recordul mondial, au format in aer un fulg de nea imens

In: Stirile zilei, World

Cei 138 parasutisti, au doborat precedentul record mondial al celor mai multi oameni legati in aer, care era de 108 persoane. Vezi VIDEO in Galeria Multimedia!

Cel mai mare grup de oameni care a sarit cu parasuta a fost realizat in Ottawa, Statele Unite ale Americii, iar pentru a dobori vechiul record, cei 138 de parasutisti au folosit sase avioane si a avut nevoie de mai multe incercari in decursul a trei zile. Parasutistii s-au prins de maini in aer pentru a forma un fulg de nea imens.


Recordul a fost omologat de trei judecatori ai Federatiei Internationale de Aeronautica.

Unul dintre organizatori si parasutisti, Rook Nelson, a vorbit la scurt timp dupa experienta. „Ma simt minunat. Au fost multe emotii si multe zile in care ar fi trebuit sa reusim deja performanta. Dar nu am renuntat si pana la urma am reusit”, a spus el.

Cei 138 de parasutisti s-au aruncat din avioane aflate la peste 5.600 de metri inaltime. Actiunea a fost filmata de patru cameramani, care au sarit si ei cu parasuta.

Pregatirile pentru recordul mondial au durat mai bine de trei luni de zile si a fost nevoie de mai multe incecari pana sa fie stabilit recordul mondial.

Loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close