VIDEO: Barbatul cu cel mai mare penis din lume, oprit la aeroport pentru ca avea o „umflatura ciudata”

In: Stirile zilei, World

Jonah Falcon, in varsta de 41 de ani, a starnit suspiciuni atunci cand politistii de la Administratia de Securitate de Transport din aeroportul San Francisco au vazut o „umflatura ciudata” in pantalonii acestuia.

Omul cu cel mai mare penis din lume a fost supus unui control corporal riguros de catre personalul de securitate al aeroportului, pe fondul temerilor ca a incercat sa introduca ilegal o arma la bordul avionului.


Jonah Falcon a fost foarte bine cautat si chiar pudrat pe pantaloni de catre politisti care incercau sa verifice daca nu cumva avea explozibili, dupa ce barbatia sa „foarte vizibila” a fost confundata cu o amenintare biologica.

„Aveam penisul spre stanga. Nu era in erectie. Unul dintre gardieni a intrebat daca buzunarele mele sunt goale si i-am spus, ca Da. El mi-a facut un control corporal foarte riguros si mi-a dat chiar cu pulbere pe pantaloni, probabil pentru a ma testa de explozibili. Mi s-a parut amuzant”

a povestit Jonah, potrivit The Sun.

Jonah Falcon, care a aparut chiar intr-un documentar, este considerat a avea cel mai mare penis din lume, desi Guiness Book nu inregistreaza astfel de realizari.

Loading...

Penisul lui masoara 23 de centimetri in stare normala si 34 de centimetri in erectie.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close