(VIDEO) Clint Eastwood: Uimeste la 82 de ani in „Trouble with the Curve”. Este aceasta ultima aparitie a lui pe marile ecrane?

In: Cinemagia, Stirile zilei

Warner Bros a lansat primul trailer oficial pentru „Trouble with the Curve”. Clint Eastwood (82 de ani) nu a aparut in ultima vreme foarte des in fata camerelor pe marele ecran, insa cand a facut-o in ultimele doua filme: „Million Dollar Baby” si „Gran Torino” a uimit pe toata lumea cu doua pelicule extraordinare.

Sa recunoastem: ne plac filmele in care Clint Eastwood sa rasteste la baietii rai si ii invata pe cei tineri lectii de viata. Cu o distributie puternica: Amy Adams, Justin Timberlake, John Goodman si Robert Patrick, „Trouble with the Curve” promite sa fie o drama emotionanta, cu accente de comedie plasata in universul baseball-ului.


„Este aceasta ultima aparitie a lui Eastwood pe marile ecrane?”

se intreaba americanii. Dupa ce a terminat „Gran Torino” in 2008, Eastwood declara ca renunta definitiv la actorie.

Un veteran scouter de talente, Eastwood face o ultima calatorie pentru a se apropia de fiica sa Amy Adams, insa cand aceasta intalneste un scouter rival – Justin Timberlake, lucrurile vor lua o intorsatura emotionala. Clint Eastwood revine pe marele ecran dupa 4 ani de absenta si apare pentru prima data in ultimii 20 ani intr-un film pe care nu il regizeaza el insusi.

Clint Eastwood va intruchipa un cautator de talente aflat la final de cariera, care isi pierde treptat vederea si face o calatorie la Atlanta pentru a semna un contract cu un sportiv extrem de inzestrat, la care nu a reusit sa ajunga nici un alt impresar, fiind insotit de fiica lui (Amy Adams) si straduindu-se sa reinnoade legaturile afective cu aceasta.

Pelicula este regizata de Robert Lorenz, cel care a mai colaborat cu Eastwood la filmele „Million Dollar Baby” (2004), „Mystic River” (2003), „Blood Work” (2002). Scenariul lui „Trouble With The Curve” a fost scris de Randy Brown.

Loading...

Data de lansarea a filmului in SUA a fost mutata cu o saptamana, urmand ca pelicula sa apara in cinematografe pe 21 septembrie 2012.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close