VIDEO: Justin Bieber, dat in judecata de mama unei fane

In: Monden, Stirile zilei

O admiratoare a popularului cantaret american Justin Bieber a avut puternic de suferit din cauza unui concert a artistului. Tanara a depus chiar o plangere in instanta impotriva vedetei si a organizatorilor concertului.

Pentru suferinta la care a fost supusa, Stacy Wilson Betts vrea sa obtina prin hotarare judecatoreasca nici mai mult, nici mai putin, de 9 milioane de dolari. Justificandu-si pretentiile, tanara a declarat ca dupa respectivul concert nu mai aude bine.


Tanara afirma ca de vina este zgomotul asurzitor generat de tipetele disperate ale fanilor. Momentul culminant al concertului a fost zborul cantaretului pe o platforma conceputa sub forma de inima, cand totul s-a transformat, practic, in vacarm.

Sala a explodat, pur si simplu , de strigatele spectatorilor, care au inceput sa topaie, agitandu-si frenetic mainile in aer. Din acea clipa, afirma Stacy, au inceput problemele ei cu auzul. Tanara s-a adresat chiar medicilor pentru a-si curma suferinta, pentru ca, explica „victima”, urechile ei „pulseaza continuu”. Motiv pentru care nu mai poate dormi, nu se mai poate concentra si, in general, viata ei a devenit un cosmar.

Loading...

Reprezentantii cantaretului nu au comentat, deocamdata, intentiile tinerei. Recent, Bieber a fost amendat pentru depasirea vitezei de rulare. Drept raspuns, el vedeta i-a dat in judecata pe ziaristii, care l-au urmarit, obligandu-l sa apese pedala de acceleratie si punand, astfel, in pericol viata artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close