Primarul din Cimiseni a lovit un cetatean cu un scaun in cap! VIDEO

In: Stirile zilei, World

Si-a lovit consateanul cu scaunul in cap, apoi l-a amenintat ca se va rafui si cu familia sa. Este vorba de primarul satului Cimiseni, raionul Criuleni, Ghenadie Rabei, anunta jurnal.md.

Totul s-a intamplat sambata, 30 martie. Victima, Ion Cazac, care este si angajat al Primariei Cimiseni, afirma ca primarul i-a cerut sa semneze niste documente.


„A venit la mine si mi-a zis intr-un mod foarte urat si grosolan ca trebuie sa merg cu el la notar sa semnez niste documente. I-am zis ca nu pot sa merg pentru ca, in primul rand, s-a adresat urat, iar intr-al doilea rand nu e zi de lucru si nu pot semna documente pentru ca am servit alcool. A urmat o serie de amenintari. Mi-a zis ca el in orice moment poate sa ma distruga pe mine si pe toata familia mea. Apoi a luat un scaun si m-a lovit in cap”, povesteste Ion Cazac.

Ulterior a fost chemata ambulanta. Medicii i-au acordat primul ajutor si au constat ca, din cauza loviturii, victima avea tensiune foarte inalta.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din localul unde s-a petrecut totul. Din imagini se vede cum fiul victimei incearca sa-i ia apararea, dar acesta este imediat pus
Via: Moldoveanul  

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close